Allview A5 Duo

Allview A5 Duo este un smartphone low-cost cu conectivitate dual-sim si cu un processor Mediatek dual-core, 512 MB RAM, Android 4.2 Jelly Bean.

La desigilarea telefonului, bateria era incarcata in proportie de 54%. Bateria a tinut doua zile fara sa o incarc.

Pachetul contine: telefonul A5 Duo black, casti de 3.5mm, adaptor USB (un adaptor care il bagi in priza, si la celalalt capat are o mufa USB unde bagi cablul primit), cablul, un cod sa-ti activezi BitDefender si o folie de protectie a ecranului.

Acest telefon are un atu foarte mare la net pe cartela 3G. Viteza date HSDPA+ 21,6 Mbps si HSUPA 5,4 Mbps . Nu stiu cate telefoane se gasesc la pretul asta si viteza de net sa aiba 21.6.

Recomand tuturor acest smartphone

Pro:
– Ecran de 4″ cu rezolutie destul de mare – se vede foarte clar. Display-ul este multitouch.
– Loudspeaker-ul se aude foarte tare si clar. (nu baraie)
– Am ramas placut impresionat de sistemul de operare, Android 4.2.2: se descurca extem de bine prin meniuri, are foarte multe functii. Pe internet navighezi fara probleme, viteza de incarcare a paginilor este uimitoare.
– Am testat Angry Birds, Most wanted 2012,gta vice city ,real football 2012/2013, care merg foarte fluid si fara sacadari.
– Memoria interna de 4 GB, dintre care 1.6 libera, pentru utilizator. Memoria este expandabila prin intermediul microSD.
– Procesorul dual core is face treaba, nu se blocheaza, viteza de procesare e mare.
– Tehnologia HSDPA+ inclusa permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps.

Contra:
Singurul minus care se vede deocamdata e camera foto de 3.2 MP care nu stiu pe cati o sa-i deranjeze toutusi, avand in vedere ca totusi calitatea fotografiilor este foarte bun.

Iata cateva fotografii facute in timpul unbox-ingului si al testului.

Articol publicat pe: http://www.telefoanecuandroid.com

Speak Your Mind

*