Concert Andra la OSC Oradea

Comunicat presa Oradea Shopping City (articol needitat)

Luni, 09 decembrie 2013, îndrăgita cântăreață de muzică dance, Andra, susţine un concert mega-fun la Oradea Shopping City, începând cu ora 19:00. Orădenii vor putea cânta alături de solistă hituri precum Inevitabil va fi bine, K la meteo sauTelephone.

Ne introduce în atmosfera Sărbătorilor de iarnă Grupul Luscynia de la Palatul Copiilor, care va cânta în deschiderea concertului Andrei o suită de colinde româneşti. În plus, în această lună, orădenii sunt invitaţi să profite de ofertele speciale din magazinele din Oradea Shopping City și să participe la Tombola de Crăciun din 1 până în 24 decembrie. Clienţii care fac cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Oradea Shoppng City, pot participa la Tombola de Craciun unde pot câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 3 premii ale campaniei:

Marele premiu: mobilier oferit de Casa Rusu

Premiul 2: voucher în valoare de 500 de lei oferit de Top Line

Premiul 3: voucher în valoare de 200 de lei oferit de Steilmann Outlet, precum şi multe alte premii surpriză.

Pentru acordarea taloanelor de participare la tombolă sunt valabile bonurile fiscale cumulate in zile diferite şi de la magazine diferite din Oradea Shopping City. Voucherele pot fi valorificate ulterior in magazinele partenere.

Marea extragere va avea loc pe 27 decembrie 2013.

Oradea Shopping City este principala destinaţie de distracţie din Oradea.

Oradea Shopping City oferă orădenilor beneficiile unui stil de viață premium: un centru de distracție pentru toată familia, o selecție de branduri internaționale și naționale și cafenele pentru pauzele dintre cumpărături, toate într-o clădire modernă cu design contemporan. Cortina Cinema Digiplex este cel mai mare cinema din oraș, cu șase săli de proiecție dotate cu cele mai noi tehnologii, unde cinefilii se pot bucura de premiere într-un decor superb.

Speak Your Mind

*