Sărbătoarea Teatrului de păpuşi

Cu ocazia Zilei mondiale a teatrului de păpuşi, Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria din Oradea doreşte să transmită un sincer LA MULŢI ANI ! tuturor colegilor de breaslă din ţară şi de peste hotare!

Cu ocazia acestei zile de sărbătoare a actorilor păpuşari, în data de 21 martie 2014, începând cu ora 10.00, la Sala Arcadia îi vom avea alături de noi pe copii Grădiniţei cu program prelungit nr. 47 din Oradea, coordonaţi de doamna educatoare. De asemenea, Trupa Arcadia a invitat un grup de 50 de elevi ai CentruluiŞcolar de Educaţie Incluzivă „Orizont”, însoţiţi de către directorul instituţiei, prof. dr. Angela Maruşca, şi de cadrele didactice.

Surpriza acestei zile va veni din partea copiilor de la Grădiniţa nr. 47, care vor prezenta în deschiderea evenimentului sceneta „Iedul cu trei capre”. Apoi, actorii trupei Arcadia vor susţine spectacolul „Hansel şi Gretel” pentru micii spectatori, iar în final, îi vor invita pe copii pe scenă, pentru a le dezvălui câteva dintre secretele. Dorim să profităm de această ocazie festivă pentru a le mulţumi încă o dată spectatorilor noştri fideli pentru bucuria şi inimile deschise cu care vin de fiecare dată la spectacolele nostre!

La mulţi ani, păpuşari!

La mulţi ani, Trupa Arcadia!

Sursa: Comunicat presa

Speak Your Mind

*